Opdatering på situationen i Grib Territory

Opdatering på situationen i Grib Territory

RCMP rapport no: OX-E-2597
Sted: Grib Territory
Indsendt af: Sgt. Preston
Att.: Hubert Hankispank

Opdatering på situationen i Grib Territory.

 

I løbet af de seneste 2 måneder har flere af områdets beboere anmeldt natlige tyverier af mad fra deres huse og forådskamre.  Et par af beboerne har sågar kunnet fortælle, at gerningsmanden var en høj abelignende person med hår over hele kroppen. Jeg anså dog ikke disse oplysninger som troværdige, da de pågældende personer er kendt for at indtage betydelige mængder af hjemmebrændt whisky.
Sidste tirsdag tog sagen imidlertid en ny drejning. Sammen med korporal Fitch var jeg på midnatspatrulje langs Misty River. Det var en stjerneklar nat og månen var næsten fuld. Pludselig så vi en stor skabning på stien lige foran vores heste. Den var mellem 7 og 8 fod høj, behåret over hele kroppen og ganske ildelugtende. Den stod helt stille, og vi kunne se dens mørke øjne gnistre i måneskinnet. Før end at vi kunne nå at foretage os yderligere, forsvandt den ind i den tætte skov alt imens den udstødte en snerrende lyd.

Hos områdets indianere er der en gammel myte om Sasquatch – et højt og behåret menneskelignende væsen, der tilmed lugte fælt. Sasquatch skulle efter myten stjæle mad fra indianernes forrådstelte om natten, og den kan tilmed finde på at bortføre børn og unge mennesker hvis disse færdes alene i skoven.

Jeg finder disse begivenheder højest betænkelige og anmoder derfor RCMPs hovedkvarter om forstærkninger, således at sagen kan undersøges til bunds.

Hvor, hvornår og pris:

  • Start: Lørdag 6. oktober i Kagerup station kl. 13.00
  • Slut: Søndag 7, oktober i Kagerup station kl. 14.00
  • Pris: 450 kr. pr. sjak