Så ligger der point-lister fra Dille 2012

Så ligger der point-lister fra Dille 2012

Der har efter præmieoverrækkelsen været behov for at foretage to justeringer, for at retfærdighed sker fyldest. Det er ikke noget der rykker ved det samlede resultat, men betyder lidt forskydninger i placeringerne. Ændringerne som er besluttet i løbskomiteen er følgende:

  1. Sjak nr. 1 havde taget bonuspost 3B og tildeles derfor de 25 point de retfærdigvis har fortjent. De rykker derfor én plads frem til samlet nr. 2 i løbet og bytter derfor plads med sjak 21.
  2. Sjak nr. 20 har fået maks. tidspoint (400), hvilket ikke er korrekt. Derimod skulle de have 298 tidspoint og rykker derfor fra en 8. plads til en 16. plads. Da sjak nr. 20 var kårede til vindere af U15 konkurrencen betyder det også, at der er et andet sjak (fra samme trop) der vinder, nemlig de tidligere nr. 2 i U15 konkurrencen, sjak nr. 15.

Dillekomiteen beklager fejlene, men heldigvis rykkes der ikke ved at det er de rigtige sjak i top tre og at placeringerne i øvrigt er korrekte (men nu justeret for holdene udenfor konkurrencen). Pointene for alle andre end sjak 1 og sjak 20 er ligeledes uændrede.

Point-listen findes her og oversigt over tider findes her.

Mvh

Dillekom 2012