Indbydelse til Dille 2011

Indbydelse til Dille 2011

Så er indbydelsen klar til Dilleløbet 2011. Tjek den ud. Tilmeldingen åbner 15. august klokken 20.00.
Det er urolige tider i Canadas uvejsomme og tyndt befolkede Nord-Vest Territorium. En flok lovløse renegater – heriblandt de navnkundige revolvermænd Pistol Pete og Mad Bill Monroe – er trængt op i området på flugt fra de forenede staters føderale Marshalls. Områdets faste beboere har forskanset sig, og ved synet af fremmede skydes der først og spørges sidst.
Det beredne politikorps Royal Canadian Mounted Police RCMP kæmper en desperat kamp for at få overblik over situationen og opretholde lov og orden i området. Men dette arbejde vanskeliggøres af, at RCMP’s hovedkvarter i Vancouver har sendt en betydelig del af styrken på kursus i holistisk politiarbejde og anerkendende dialog. Derfor står RCMP i en akut mandskabsmangel. RCMP har tidligere med stor succes rekrutteret danske spejdere til at løse akutte opgaver og søger derfor igen handlekraftige spejdere til assistance for en kortere periode…

Hvor & hvornår: 1 . – 2. oktober i Gribskov

Tilmeld dig her

Dilleløbet er at af de ældste og mest traditionsrige spejderløb i Danmark. Det afvikledes første gang i 1979 og har deltagelse af spejdere fra hele landet. Dilleløbet strækker sig over en weekend i de vidtstrakte Nordsjællandske skove. Deltagernes fysik og færdigheder testes undervejs, da der typisk skal tilbagelægges mere end 30 kilometer og løses mange udfordrende opgaver. Som noget helt særligt deltages der i sjak af to personer. Dilleløbet er en del af Adventurespejd Ligaen og arrangeres af en selvstændig løbskomite (Dillecom)